Jacuzzi verschaft u aangename tijd

De moderne jacuzzi, ook wel bubbelbad genoemd, neemt steeds vaker de plaats in van het gewone bad. Het bubbelbad is dan ook het toppunt van behaaglijke luxe.
U kunt uw lichaam laten ontspannen door duizenden en nog eens duizenden luchtbelletjes of door krachtige massagestralen die door de whirlpool worden gepompt. Heerlijk in je eentje achterover liggen en genieten of wat aangename tijd doorbrengen met z’n tweeën in een bubbelbad. Dat is waar we allemaal naar op zoek zijn in deze tijden van drukte en stress. Een bubbelbad is de ideale manier om een chaotische dag aangenaam af te sluiten. Naast het comfort van een bubbelbad is het ook zeer gezond voor het lichaam. Door de hoge temperaturen in de whirlpool zal de temperatuur van het lichaam ook stijgen. Hierdoor versnelt de bloedsomloop en stijgt automatisch de toevoer van zuurstof in het lichaam waardoor je fitter wordt. Anderzijds kan te lang in de bubbelbad zitten ervoor zorgen dat het lichaam vermoeid raakt. Dit kan een rozig gevoel geven na het baden.

Whirlpools zijn voorzien van comfortabele luxes

Een whirlpool heeft relatief weinig onderhoud nodig. Whirlpools zijn schoon te houden door middel van zand- en actiefkoolfilters die het water reinigen. Ook chloor is een goede alternatief om bubbelbaden schoon te houden.
Behalve dat whirlpools luxueus en gezond zijn, hebben een aantal bubbelbaden bijgevoegde comfortabele opties. Kortom, een whirlpool is een aangename manier om je lichaam de nodige ontspanning te geven. Naast het feit dat een bubbelbad luxueus is, is het ook gezond voor je lichaam. Doordat een whirlpool weinig onderhoud nodig heeft, bespaart u ook veel tijd. 

Via Koopslim.nl kunt u whirlpool baden buiten, hot tubs vinden van de volgende merken:

Beliani   Bestway   Infinite   Intex   Lay-Z-Spa   
Praxis