Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Bbi-travel |
---|---|
Artikelnummer: | isexrek566a |
Tijdens deze fantastische wandeling, onder begeleiding van een lokale gids, ontdekt u de verborgen parels onder de restaurants van Reykjaviks. Gedurende deze ca. 3 uur durende tour bezoekt u 5-6 verschillende typisch IJslandse restaurants, waar u bij elke locatie een heerlijk gerecht gaat proeven. Met een passend biertje erbij kunt u de verhalen van de deskundige gids beluisteren en genieten van het heerlijke eten. Je bezoekt lokale keukens die je op eigen houtje niet snel zal vinden. Hoewel het voedsel traditioneel IJslands is staan beruchte IJslandse "specialiteiten" zoals schapekop en ramstestikels niet op het menu. Tijdens deze rondleiding krijgt u de kans om de beste lokale gerechten in elk seizoen te proberen, zoals IJslands lamsvlees, soep, huisgemaakt IJslands ijs van een geheim familierecept, lokale zeevruchten, IJslandse kaas en een hotdog van de wereldberoemde IJslandse hotdogkraam Baejarins Bestu Pylsur. Misschien wil u ook de bekende gefermenteerde haai proberen ? Deze tour staat als #1 op Tripadvisor van alle excursies in Reykjavik !
Vertrektijd: van 1/5-20/8 dagelijks om 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 16.00 en 17.00 uur, de rest van het jaar om 11.30, 12.30 en 17.00 uur.
Vertrekpunt: Austurbakki 2 (bij de Harpa Concert Hall)
Duur: ca. 3-3,5 uur. Engelstalige gids.
Prijs: 106 per persoon. Kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen 55.
Dieetbeperkingen: als u dit vooraf doorgeeft kan met veel diëten en allergieën rekening worden gehouden.