Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | |
---|---|
Artikelnummer: | AX-8715226880986 |
EAN-code: | 8715226880986 |
De wokpan van Kitchen Basics is onmisbaar bij het bereiden van gerechten uit de Oosterse keuken! De wokpan isnaast roerbakken ook ideaal om voedsel in te stomen, stoven, braden, frituren, roken, koken of blancheren. De wok is gemaakt van plaatstaal en heeft een houten steel, zodat je de wok gemakkelijk kunt vasthouden tijdens het omscheppen, ook bij hoog vuur. De bodem van de wokpan is bol van vorm, zodat je alle ingrediënten snel en eenvoudig omschept. De wok heeft een diametervan ruim 40 cm.Vóór het eerste gebruik dient de wok te worden ingebrand, zodat er een goedelaag ontstaat en het eten niet snel aan het metaal plakt.Was de pan eerst goed met heet sop, spoel af en maak goed droog. Plaats de wok nu op hoog vuur en draai deze rond zodat het vuur ook de zijkanten raakt. De pan gaat nu rondom verkleuren naar zwart blauw. Laat de wok nu zo'n 15 minuten afkoelen en wrijf deze, nadat deze is afgekoeld, in met plantaardige olie. Zet de pan nu opnieuw op hoog vuur en draai weer rond, zodat de wok nog wat donkerder kleurt, en wrijf opnieuw in met olie. Herhaal dit totdat de wok niet meer afgeeft. Spoel de pan tenslotte goed af met water (geen zeep), wrijf 'm in met wat olie en je pan is klaar voor gebruik!Onmisbaar bij het roerbakken van Oosterse gerechtenOok handig voor stomen, braden, frituren, koken of blancherenHouten steelBolle bodem voor eenvoudig omscheppenGemaakt van plaatstaalDiameter: 40 cmVoor gebruik goed schoonmaken en inbranden