Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Royal Catering |
---|---|
EAN-code: | 4250928641144 |
Met de sterke rookoven RCRO-870 van Royal Catering kunt u vis en vlees goed en gelijkmatig warm of heet roken! Vers gerookte vis is een absolute delicatesse en ook vlees en worst kunnen als ze worden gerookt wekenlang hun kenmerkende smaak behouden. Het ingebouwde verwarmingselement zorgt met een vermogen van 1.000 watt dat de verbrande houtsnippers en dus ook de rook-grill afwisselend voor het warme- en hete roken kan worden gebruikt. Met de rookkast RCRO-870 kunt u deze delicatessen zelf bereiden en uw gasten een erg speciale, fijne gerookte smaak voorschotelen. Daarnaast blijft gerookte voeding langer goed omdat door de behandeling met rook schimmels en bacteriën worden gedood. De rookoven biedt met zijn binnenafmetingen van (BxTxH) 40 x 34 x 77,5 cm en een volume van 70 liter voldoende plaats voor verse vis en vleeswaren. De voedingswaren kunnen worden opgehangen met 10 daarvoor bestemde haken in de oven of op 4 inlegroosters. De roosters hebben een minimale afstand van 11 cm hoog in de rook-grill. Om te roken wordt de rookkast gesloten en de gloeibak met houtsnippers gevuld, die de rook voor het rookproces leveren. De gloeibak kan zonder het openen van de kast gemakkelijk binnenin worden geplaatst. Onder de gloeibak bevindt zich een opvangbak voor verbrande asresten. De gewenste temperatuur kan in een bereik van 30 - 110 °C worden ingesteld met behulp van de temperatuurregelaar. Met dit grote bereik kunt u warm of heet roken. De duur van het roken wordt via een timer ingesteld. Een alarmsignaal informeert u als de ingestelde tijd is verstreken. De maximaal instelbare tijd bedraagt 120 minuten. Het proces kan worden herhaald als u een intensere smaak wenst. De intensiteit kan ook gewijzigd worden door de instelbare rookafvoer. Aan de zijkant van de rookoven bevindt zich een goed afleesbare thermometer, die de temperatuur in Celsius en Fahrenheit weergeeft. Vet dat wordt geproduceerd tijdens het roken wordt verzameld in een opvangbak, die gloeikast en de onderkant van de rookkast beschermt tegen verontreinigingen, en eenvoudig kan worden verwijderd. De rookkast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal is makkelijk te reinigen en zeer hygiënisch, waardoor het bijzonder geschikt is voor voedselverwerking. De rookoven is erg robuust en dankzij de slipbestendige voetjes werkt hij volledig veilig. Met de twee zijdelingse handgrepen kan deze ook praktisch worden verplaatst.