Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
| Kleuren: | zwart / zwart |
|---|---|
| Fabrikant: | Riess |
| EAN-code: | 9003064062039 |
Korte omschrijving Taartvorm - 26 cm - Emaille Verwijderbare bodem Snij- en krasbestendig Anti-aanbaklaag Voorkomt bacteriegroei en is smaakneutraal Vaatwasmachinebestendig Geschikt voor in de oven 2 jaar garantie Uitgebreide omschrijving Sachertorte, Linzer torte, Charlottes, Devil's food cake - al deze en nog veel meer heerlijke desserts kunnen worden gemaakt in de ronde geëmailleerde taartvorm. De verwijderbare bodem van de vorm is eenvoudig in de buitenrand te plaatsen en moet voorzichtig naar boven worden geduwd zodat de taart na het bakken kan worden verwijderd (zie tips hieronder). De ronde, geëmailleerde taartvorm is robuust en gaat lang mee en gemakkelijk schoon te maken. De rand van de taartvorm is gebogen. De ijzeren kern verdeelt de warmte gelijkmatig voor uitzonderlijke bakresultaten. Het blik zelf is ook heel gemakkelijk schoon te maken dankzij het niet-poreuze, gladde oppervlak. Emaille is gemaakt van ijzer dat bij hoge temperaturen met glas is versmolten, daarom is het gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel afgevoerd en vervolgens vastgehouden. Dit zorgt voor duurzaam, energiezuinig koken. Het poriënvrije, gladde glazen oppervlak garandeert perfecte hygiëne, want het is smaakneutraal, voorkomt bacteriegroei en is gemakkelijk schoon te maken. Als geëmailleerd kookgerei op de juiste manier wordt gebruikt en verzorgd, kan het jarenlang kookplezier bieden en het karakteristieke glanzende uiterlijk behouden. Tips: Zorg ervoor dat je de geëmailleerde bakvorm goed invet en bestrooit of bestrooit voordat je het taartmengsel toevoegt. Dit zorgt ervoor dat de taart niet gaat plakken en gemakkelijk uit de vorm kan worden gehaald. Om de taart uit de vorm te halen, plaatst u de vorm op een halfhoge bak (kleiner dan de diameter van de vorm) en trekt u de zijkanten van de vorm voorzichtig naar beneden nadat u de taart met een paletmes van de zijkanten hebt losgemaakt.