Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
| Fabrikant: | The Butchery |
|---|---|
| Artikelnummer: | 14519 |
Lamsspareribs Agnei Ibérico Lamsspareribs () van Agnei Ibérico brengen variatie in lamsvlees. Ze komen uit de buik en borst van het lam en bestaan uit ribben met vlees eromheen. Tijdens het bereiden geeft het bot smaak af en wordt het vlees langzaam mals. Daardoor zijn ze geschikt voor verschillende bereidingswijzen, van oven tot barbecue. Wat zijn lamsspareribs℃ Spareribs van lam bestaan uit ribben met vlees en wat vet dat zorgt voor extra smaak. Je kunt ze langzaam garen in de oven voor een zacht resultaat of kort en heet bereiden op de grill. Veel koks kiezen ervoor om de ribs eerst te marineren, zodat het vlees meer diepte krijgt. Daarmee kun je alle kanten op: een klassieke kruidenmix of juist een pittige marinade. Agnei Ibérico Agnei Ibérico is een Spaans lamsras dat bekendstaat om de fijne vetdooradering. De lammeren groeien op in een natuurlijke omgeving en krijgen de tijd om groter te worden. Hetvlees is daardoor zacht en herkenbaar van smaak. Lamsspareribs van Agnei Ibérico laten zien wat dit ras bijzonder maakt: vlees met een constante kwaliteit dat bij elke bereiding zijn eigen karakter behoudt. Lamsspareribs Agnei Ibérico online bestellen℃ Bij The Butchery bestel je lamsspareribs vanAgnei Ibérico eenvoudig online. Bestel je vóór 11.00 uur, dan heb je ze dezelfde avond in huis in Nederland en België. Komt dat niet uit, dan kies je zelf een ander moment. Onze meesterslagers snijden en controleren het vlees zorgvuldig, waarna de ribs vacuüm worden verpakt en flash-frozen. Zoblijft de kwaliteit behouden tot het moment dat jij ze bereidt.