Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | The Butchery |
---|---|
Artikelnummer: | 13964 |
Tomahawk Dry Aged Rubia Gallega De Tomahawk Dry Aged van Rubia Gallega is een waar spektakelstuk voor de liefhebber van karaktervol vlees. Dit indrukwekkende ribstuk met lang bot maakt niet alleen indruk qua uiterlijk, maar vooral ook qua smaak. Dankzij de rijping volgens het dry aged-proces ontwikkelt dit vlees een intens diepe, nootachtige smaak en een boterzachte structuur. Combineer dat met het unieke karakter van het Rubia Gallega-rund en je hebt een stuk vlees dat je gegarandeerd bijblijft. Perfect voor op de BBQ of in een zware gietijzeren pan, als je hetéén keer geproefd hebt, wil je niets anders meer. Wat is een Tomahawk steak℃ De Tomahawk steak is in essentie een ribeye () aan het bot, maar dan met een extra lang uitgefreesd ribstuk eraan vast. Het doet denken aan een klassieke tomahawk-bijl, vandaar de naam. Door het vlees aan het bot te laten, behoudt het extra veel smaak en sappigheid tijdens het bereiden. Een Tomahawk is grof van draad, rijk van smaak en bij uitstek geschikt om te grillen op hoge temperatuur. Wanneer dit stuk vlees bovendien dry aged is, wordt het nóg spannender, het rijpingsproces zorgt ervoor dat vocht verdampt ende natuurlijke enzymen het spierweefsel langzaam afbreken, waardoor de smaak intenser en de structuur malser wordt dan ooit. Rubia Gallega uit Galicië Rubia Gallega is een zeldzaam runderras uit het noorden van Spanje, meer bepaald uit de groene, ruige regio Galicië. Hier leven de dieren in vrijheid en voeden zich met gras, knollen en wilde kruiden. Anders dan bij de meeste runderrassen worden Rubia Gallega-runderen pas na twee tot soms wel zeven jaar geslacht. Dat geeft het vlees de tijd om te rijpen in smaak en structuur, met als resultaat een diepe, kruidige smaak en een prachtige vetmarmering die zorgt voor malsheid en sappigheid. De Tomahawk van dit ras is dan ook niet zomaar vlees, maar een culinaire ervaring van topniveau. Tomahawk Dry Aged Rubia Gallega online bestellen℃ Tomahawk Dry Aged van Rubia Gallega is eenvoudig online te bestellen bij premium slager The Butchery. Bestelvóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België, met gratis verzending vanaf 60. Wij leveren het vlees quickfrozen en vacuümverpakt zodat het perfect op temperatuur en van topkwaliteit aankomt. Jij kiest zelf het moment van bezorgen, makkelijk, snel en altijdgegarandeerd topvlees op tafel