Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Biofiber |
---|---|
EAN-code: | 8717344814430 |
Met deze hoogwaardige, natuurlijke biestvervanger geef je jouw lam van geit of schaap een optimale start. Geef Col-O-Lam bij voorkeur binnen 6 uur na de geboorte in situaties dat er onvoldoende biest van goede kwaliteit aanwezig is. Lammeren hebben baat bij het verstrekken van Col-O-Lam tot circa 48 uur na de geboorte.
Het IgG gehalte 17% Col-O-Lams hoge gegarandeerde gehalte aan eiwitten voorziet het lam van gemakkelijk beschikbare voedingsstoffen en energie voor een goede start en optimale bescherming tegen bloedarmoede.
Aanvullend diervoeder voor lammeren 99% biestpoeder, lactose, groenmeel (stevia rebaudiana) Ruw eiwit 46%, ruw vet 25% ruw celstof 0% ruw as 5% Natrium 0.2% Anti-Oxidanten 3a300 ascorbinezuur.
Elk zakje bevat 50 gram Col-O-Lam, voldoende voor 1 lam. Meng de inhoud van 1 zakje geleidelijk met 100ml warm water (40°C) mix dit met een garde stevig door tot dat een egale vloeistof ontstaat. Vanwege het hoge eiwitgehalte dient de vloeistof minimaal 30 seconden gemengd te worden.
Na het mengen kan de biest toegediend worden: Col-O-Lam kan via een drinkfles of sonde (roslam) verstrekt worden. Ieder lam dient zo snel mogelijk, bij voorkeur binnen 5 uur na de geboorte de volledige voeding (140ml) op te nemen. Bij kleine lammeren kan de voeding eventueel in 2 keer verstrekt worden.
Bewaren: Indien nodig kan de aangemaakte Col-O-Lam in de koelkast maximaal 72 uur bewaard worden. Het product dient opnieuw opgewarmd te worden tot 40°C door het in een pan met water (niet warmer dan 60°C) te plaatsen.