Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | Brewersassociation |
---|---|
Artikelnummer: | 061.053.5 |
EAN-code: | 9781938469121 |
Malt - A Practical Guide from Field to Brewhouse Auteur: John Mallett Taal: Engels Brouwers noemen mout vaak de ziel van het bier. In dit vierde deel van de Brewing Elements reeks, duikt de auteur in de complexe materie van mout, een van de belangrijkste ingrediënten die vrijwel in alle bieren gebruikt worden. Je krijgt een uitgebreid overzicht van de volledige productieketen van gerst tot mout. John Mallett leidt je rond doorheen de geschiedenis en de technologie van gerst en vermouten. Vervolgens worden enzymen, de Maillardreactie en speciale mouten uitgebreid besproken. Dit vlot leesbare, Engels geschreven boek is een aanrader voor alle brouwers, ongeacht hun brouwervaring. Waardevolle lectuur voor iedereen die meer wil leren over de rol van mout als de ruggengraat van bier.