Beeld en geluid
Foto en video
Computers
Refurbished
Software
Dierenbenodigdheden
Drogisterij
Parfum en cosmetica
Elektronica
Componenten
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Hobby
Knutselen
Modelbouw
Kabels en adapters
Kleding
Schoenen
Tassen en koffers
Koken en tafelen
Keuken apparatuur
Horeca
Muziek en film
Muziekinstrumenten
Parfum en cosmetica
Persoonlijke verzorging
Parfum en cosmetica
Schoenen
Kleding
Tassen en koffers
Games
Speelgoed
Feestartikelen
Wasssen en drogen
Wonen, woonaccessoires
Kerst
Meubels
Verlichting
Fabrikant: | |
---|---|
EAN-code: | 9789401428187 |
Het hoeft niet elke dag vlees te zijn(EN) Many international organisations and associations emphasise plant foods in their dietary recommendations due to both health and environmental benefits. However what is meant by plant-based eating? What is the scientific justification for this way of eating? What are the benefits to health? And how can people practically include more plant-based foods into their diet? For the first time this essential guide to plant-based eating brings together the answers to all these questions. This detailed resource provides invaluable information that could help make a big difference to both the health of the planet and the people living on it. (FR) De nombreuses organisations et associations internationales soulignent les aliments d?origine végétale dans leurs recommandations diététiques, dû à leurs avantages aussi bien pour la santé que pour l?environnement. Mais que signifie juste une nourriture végétale ? Quel est la justification scientifique pour cette nutrition ? Quel sont les avantages pour la santé ? Et comment les gens peuvent-ils pratiquement inclure plus d?aliments végétaux dans leur régime alimentaire ? Pour la première fois, ce guide essentiel donne une réponse à toutes ces questions. Cet ouvrage de référence détaillé fournit des renseignements utiles qui pourraient contribuer à une grande différence à la fois pour le bien-être de la planète comme pour les gens qui y vivent. (NL) Vele internationale organisaties en verenigingen benadrukken plantaardige voedingsmiddelen in hun voedingsaanbevelingen vanwege zowel voordelen voor de gezondheid als voor het milieu. Maar wat verstaat men juist onder plantaardig eten? Wat is de wetenschappelijke rechtvaardiging voor deze manier van eten? Wat zijn de voordelen voor de gezondheid? En hoe kan men praktisch gezien meer plantaardige voedingsmiddelen in de voeding integreren? Voor het eerst brengt deze gids over plantaardige voeding een antwoord op al deze vragen. Dit gedetailleerd naslagwerk levert waardevolle informatie dat zou kunnen bijdragen tot een groot verschil voor het welzijn van de planeet als voor de mensen die erop leven.