Jouw webshop(s) op Koopslim.nl


Schier-werk (Koopslim.nl) biedt bezoekers (consumenten en bedrijven) betrouwbare omgevingen om zich te oriënteren op (online) aankopen.
Onze bezoekers zijn over het algemeen bezoekers die op het punt staan (online) een aankoop te doen. Door de diversiteit aan productgroepen op de site bereiken wij alle doelgroepen.
Op Koopslim.nl vermelden wij jullie assortiment / prijzen, bezoekers worden via ons naar jullie webshop doorgestuurd. Deze bezoekers staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie.

No-Nonsense samenwerking

 Vast bedrag per jaar.
 Geen kosten per verkoop.
 Geen kosten per klik.
 Zeer snel groeiende vergelijker.


Passende aanbieding, beginnende webshop, klein assortiment?
Neem contact met ons op via Aanvraag voor meer informatie en wij zullen een passende aanbieding maken.

Heeft u al een aanbieding van ons ontvangen, dan kunt u zich hier verder registreren.
Voorwaarden

  1. Je webshop voldoet aan de basisvoorwaarden die Schier-werk stelt. Je onderneming moet minimaal een half jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, onder dezelfde eigenaar en de webshop moet minimaal zes maanden live staan.
  2. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden winkelvergelijker. Algemene voorwaarden Winkelvergelijker Schier-werk (pdf)
  3. De webshop voldoet aan alle wettelijke eisen en je bent in staat een correcte pricefeed aan te leveren. Onderstaand meer informatie over de pricefeed.


Pricefeed
De pricefeed is zeer belangrijk voor Schier-werk omdat hier de meest actuele prijsdata en bezorginformatie in staat, maar ook omdat hiermee het productaanbod (productcatalogus) wordt uitgebreid. De eisen aan onze pricefeed zijn te vinden via Specificatief pricefeed.